Керівник криміналістичного центру закарпатської міліції зустрівся з іршавськими правоохоронцями

Керівник криміналістичного центру закарпатської міліції зустрівся з іршавськими правоохоронцями

28.12.14 16:57 0 862
Днями до Іршавського райвідділу міліції з робочим візитом завітав начальник Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС області майор міліції Сергій Ольховенко.

Робочу зустріч Сергій Ольховенко розпочав із вручення працівникам Іршавського райвідділу міліції медалей за сумлінну службу в ОВС України. Такими медалями було відзначено 16 працівників міліції.

Після цього Сергій Ігоревич розповів про реформу системи МВС України, яка буде розпочата у новому році. Правоохоронців очікує багато змін і нововведень. Звернув увагу на дотримання працівниками райвідділу дисципліни та законності, особистої безпеки під час несення служби у період Новорічних та Різдвяних свят.

Начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко додав, що під час святкування Новорічних та Різдвяних свят збільшиться кількість виїздів слідчо-оперативних груп, а тому звернув увагу правоохоронців на ввічливе ставлення до громадян. Крім цього, нагадав, що після Різдвяних свят у зону АТО знову буде відряджено 4 правоохоронців, які місяць будуть нести службу на блокпостах.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: П'яний житель Мукачева ...

КОМЕНТАРІ