Закарпатські міліціонери встановлюють осіб,з вини яких стався витік нафти в Мукачівському районі

Закарпатські міліціонери встановлюють осіб,з вини яких стався витік нафти в Мукачівському районі

28.12.14 12:22 0 775
До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про витік нафти у с.Ракошино Мукачівського району. Дві великі плями розміром 10х3 м. виявлено у дворогосподарствах та колодязях місцевих мешканців.

Учора близько 16-ї години до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулась заступниця сільського голови смт.Ракошино Мукачівського району, яка повідомила, що у двох сусідніх дворах ракошинців виявлено темні плями, ймовірно через витік нафти.

На місце події виїхали правоохоронці міськвідділу, працівники Державної служби з питань надзвичайних ситуацій та інші компетентні служби, які ліквідовували наслідки та з`ясовували причини витоку нафтопродукту.

Першочергові заходи реагування було проведено одразу. Однак комісія продовжує свою роботу, щоб з`ясувати причини, усунути наслідки витоку нафтопродукту й убезпечити місцевих мешканців від екологічного лиха.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.292 Кримінального кодексу України (Пошкодження об`єктів магістральних нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів). Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи, яка здійснила несанкціоноване втручання до нафтопроводу, який пролягає на відстані близько двох кілометрів від дворогосподарств, де виявили витік нафти.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ