Дільничні Житомирщини у буденних службових справах не забувають допомагати родинам учасників АТО

Дільничні Житомирщини у буденних службових справах не забувають допомагати родинам учасників АТО

28.12.14 15:43 0 786
Допомагати сім'ям колег, які несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції, уже стало традицією для міліціонерів Житомирщини. Кожен з них, проводжаючи товаришів у непросте відрядження, бере на себе посильну турботу про їх рідних.

Напередодні новорічних святкових та вихідних днів господарських турбот, певно, у кожному домі стає вдвічі більше. Тож працівники Олевського райвідділу міліції на деякий час від справ професійних перейшли до господарських, адже потрібна була допомога родині помічника начальника дільничних інспекторів міліції Андрія Ничипорчука.

Молода сім'я нещодавно переїхала в нову оселю, проте до повного завершення будівельних робіт ще далеко. Та й відрядження чоловіка трохи віддалило цей термін.

Втім подружжя Андрій та Олена – справжня міліцейська родина. Обоє працюють у місцевому відділку міліції: чоловік – у службі громадської безпеки, дружина – слідчим. Тож до особливостей та непередбачуваності своєї професії уже звикли й не нарікають. Однак далеко не всі домашні справи під силу жінці.

- У нас тут трохи назбиралось роботи: треба дров заготовити, будівельні матеріали поскладати, - розповідає Олена Ничипорчук. – Добре, що колеги Андрія на його прохання відразу відгукуються.

Серед тих, хто цього разу прийшов до оселі подружжя, дільничний інспектор міліції Олександр Талах, який сам нещодавно повернувся зі сходу, тож таку допомогу вважає для себе обов'язковою.

- Я дуже вдячна, що друзі чоловіка не залишають нас на самоті з нашими проблемами, - продовжує жінка. - Бажаю усім їм – і тим, хто захищає мир у неспокійному краї, і тим, хто не забуває нас у скрутну годину, - міцного здоров'я і нехай янгол-охоронець завжди оберігає їх!

Олевський РВ УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Телефонний шахрай ...
Наступна новина: На Волині працівники ...

КОМЕНТАРІ