В Івано-Франківській області раніше судимого снятинця підозрюють у крадіжці

В Івано-Франківській області раніше судимого снятинця підозрюють у крадіжці

28.12.14 11:08 0 799
Двоє дільничних інспекторів Снятинського райвідділу міліції протягом доби розшукали злодія, який обікрав постояльців заболотівського готелю.

Раніше судимий 38-річний мешканець Снятинського району зайшов у готель у найбільш підходящий для нього момент. У номерах прибирали, тож кімнати були відчинені. Зловмисник скористався цим і обнишпорив кілька номерів. В одному він узяв дорогий мобільний телефон, в іншому – двісті гривень і срібний ланцюжок, після чого непомітно для персоналу вийшов. Увечері постояльці, які працюють у Коломиї, повернулися з роботи й виявили пропажу свого майна.

Повідомили про це власника закладу, а той одразу дільничного інспектора, котрий уже не перший рік обслуговує територію. Протягом доби разом із своїм співробітником розшукали злодія.

Неодноразово судимого 38-річного мешканця Снятинського району міліції, якого затримали в Чернівецькій області. Звісно, що гроші він уже встиг витратити, телефон продав, а от срібний ланцюжок повісив собі на шию.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до п'яти років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: В області орудують ...

КОМЕНТАРІ