Працівники Ужгородського райвідділу міліції викрили групу церковних крадіїв

Працівники Ужгородського райвідділу міліції викрили групу церковних крадіїв

28.12.14 14:36 0 751
Оперативники сектору карного розшуку Ужгородського РВ УМВС встановили групу осіб, причетних до крадіжок із церков на Ужгородщині.

Цьогоріч на території Ужгородського району обікрали кілька сільських церков. Зокрема, три такі крадіжки були скоєні в селах Минай, Холмок та Часлівці Ужгородського району. Донедавна вони залишалися нерозкритими.

До розкриття цих резонансних злочинів правоохоронці підійшли принципово, адже злочинці переступили не тільки букву Закону, а й всі можливі моральні норми. Розкриття даних кримінальних правопорушень перебувало на особистому контролі керівництва міліції області.

І ось нарешті плідна праця міліціонерів дала свої результати. Працівникам сектору карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції в ході проведення оперативних заходів вдалося встановити осіб, причетних до скоєного – ними виявилися двоє жителів Ужгорода.

У зухвалих крадіїв працівники міліції вилучили викрадені речі, які наразі є речовими доказами. На даний час правоохоронці вирішують питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у вчиненні даних злочинів та обрання щодо них запобіжних заходів.

- Наразі розкрито всі крадіжки, які було скоєно з церков в Ужгородському районі. Одне кримінальне провадження, в якому було п'ять епізодів крадіжок, з обвинувальним актом вже направлено до суду. А в іншому ще тривають слідчі дії. Проте можу запевнити, що всі ці злочинці повторять долю своїх горе-колег – опиняться на лаві підсудних,- зазначив перший заступник начальника відділу - начальник слідчого відділення Ужгородського РВ УМВС капітан міліції Олександр Боднарчук.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині у ДТП ...
Наступна новина: На Житомирщині міліція ...

КОМЕНТАРІ