В Закарпатській області у Мукачеві представили нового начальника міліції громадської безпеки

В Закарпатській області у Мукачеві представили нового начальника міліції громадської безпеки

29.12.14 09:22 0 725
Начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС області, куратор Мукачівського міськвідділу полковник міліції Валерій Шнуренко представив днями особовому складу міськвідділу нового керівника міліції громадської безпеки. Ним став майор міліції Василь Анталовський.

Валерій Шнуренко зазначив, що на плечі керівника лягає відповідальність не лише за особовий склад та результати роботи, а й за безпеку кожного мукачівця та гостя міста. Новопризначений керівник має досвід, а головне – бажання працювати задля безпеки громадян.

Анталовський Василь Васильович народився 1 січня 1978 р. у с.Бобовище Мукачівського району. На службі в органах внутрішніх справ - з 1998 року. Розпочинав свій трудовий шлях міліціонером роти відділу Державної служби охорони (ДСО) при Мукачівському міськвідділі.

З 2000 року - командир відділення батальйону міліції відділу при Мукачівському міськвідділі міліції. У 2002 році працював інструктором з бойової та фізичної підготовки роти міліції міжрайонного відділу ДСО. У цьому відділі Василь Васильович Анталовський обіймав посади від інспектора до начальника Мукачівського міжрайонного відділу Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області.

У 2013 р. очолив навчальний центр підготовки працівників міліції на «Шипці» в Мукачеві, де й працював до свого теперішнього призначення.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ