Операція "Канікули": міліціонери разом зі службами у справах дітей дбатимуть про цікаве та корисне дозвілля неповнолітніх

Операція "Канікули": міліціонери разом зі службами у справах дітей дбатимуть про цікаве та корисне дозвілля неповнолітніх

29.12.14 08:01 0 682
На території Тернопільщини, як і по всій Україні, розпочався комплекс профілактичних заходів під назвою «Канікули». Під час проведення операції правоохоронці будуть виявляти осіб, котрі втягують підлітків у протиправну діяльність, попереджуватимуть вчинення неповнолітніми адміністративних і кримінальних правопорушень.

Як розповіли у секторі кримінальної міліції у справах дітей Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ, напередодні зимових канікул правоохоронці зустрілися з школярами та провели з ними бесіди про неприпустимість вчинення правопорушень, дотримання правил дорожнього руху, нагадали основні правила безпечної поведінки, застерегли від користування піротехнічними виробами.

Під час новорічно-різдвяних свят співробітники СКМСД спільно зі службою у справах неповнолітніх та дітей Тернопільської міської ради будуть приділяти значну увагу профілактичній роботі серед неповнолітніх, займатися організацією цікавого та корисного дозвілля для дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітей-переселенців.

Міліціонери стежитимуть за тим, аби підлітки не були втягненні у злочинну діяльність, зайняття жебрацтвом, виявлятимуть факти продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.

Крім того, правоохоронці будуть відвідувати за місцем проживання неблагополучні сім'ї, які стоять на обліку і проводитимуть з батьками профілактичні бесіди.

Комплекс оперативно профілактичних заходів «Канікули» триватиме з 25 грудня по 18 січня.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Магазин одежды Lamoda
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ