Працівники міліції закрили ще три підпільних ігрових заклади у Бершаді та Вінниці

Працівники міліції закрили ще три підпільних ігрових заклади у Бершаді та Вінниці

29.12.14 10:43 0 713
Міліція продовжує виявляти підпільні ігрові заклади на Вінниччині. Після масштабних заходів з ліквідації грального бізнесу, окремі підприємливі торговці азартом продовжують нелегальну діяльність.

У м. Бершаді міліціонери закрили незаконний гральний заклад, який знаходився в приватному житловому будинку. Отримана працівниками управління по боротьбі з економічними злочинами оперативна інформація знайшла своє підтвердження. Під час санкціонованого обшуку в помешканні 36-річної місцевої жительки знаходилося троє гравців та було п'ять увімкнених ігрових автоматів.

За словами начальника УДСБЕЗ УМВС у Вінницькій області Станіслава Маклакова, працівники міліції вилучили гральне обладнання та зошит із записами про проведення азартних ігор. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 2032 КК України (зайняття гральним бізнесом). Таке правопорушення карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Також цього ж дня в ході проведення відпрацювання м. Вінниці припинено діяльність грального клубу закритого типу, який здійснював діяльність по проспекту Юності. В закладі, який працював підпільно, обслуговуючи клієнтів «по дзвінку», вилучено 10 ігрових системних блоків та 1 системний блок – сервер.

Окрім того припинено діяльність ще одного ігрового закладу по вулиці Гоголя у м. Вінниці. Працівники міліції вилучили ігрове обладнання, зокрема, 6 системних блоків, 6 моніторів, грошові кошти та інші речові докази.

Правоохоронці закликають громадян не стояти осторонь процесу викорінення грального бізнесу і просять повідомляти про всі факти діяльності гральних закладів на території міста та області за телефонами 59-34-20, 59-34-18 або 102.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Домушнику" з ...

КОМЕНТАРІ