Буковинські міліціонери затримали грабіжника пенсіонерки "за гарячими слідами"

Буковинські міліціонери затримали грабіжника пенсіонерки "за гарячими слідами"

29.12.14 16:01 0 786
Зухвалий зловмисник заліз до будинку 79-річної односельчанки та забрав два мобільних телефони. Завдяки професійним діям працівників Глибоцького райвідділу міліції молодика вдалося оперативно знайти.

До райвідділу міліції звернувся 27-річний мешканець села Тереблече. Чоловік повідомив, що невідома особа шляхом розбиття віконного скла залізла до будинку його бабусі та погрожуючи застосуванням фізичної сили забрав два мобільних телефони.

На місце події одразу виїхали працівники Глибоцького райвідділу міліції. Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, опитали місцевих мешканців та потерпілу.

Отримана інформація від потерпілої та громадян допомогла швидко встановити особу зловмисника. Ним виявився 30-річний односельчанин потерпілої. Молодик раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Як повідомив заступник начальника Глибоцького РВ УМВС України в Чернівецькій області Олександр Любчинський, за даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Стосовно молодика судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі зловмисник перебуває у СІЗО.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцьк: спартакіада міста ...

КОМЕНТАРІ