В Закарпатській області міліціонери відпрацьовували Виноградівщину

В Закарпатській області міліціонери відпрацьовували Виноградівщину

29.12.14 17:47 0 692
З метою профілактики та попередження правопорушень, недопущення скоєння злочинів, охорони громадського порядку та розкриття злочинів, в окремих населених пунктах Виноградівського району та в місті Виноградів міліціонери провели днями відпрацювання.

До відпрацювання було залучено особовий склад Виноградівського райвідділу міліції. Перед тим, як міліціонери заступили на службу, начальник Виноградівського райвідділу міліції Анатолій Шкирта провів інструктаж. Керівник довів правоохоронцям маршрути патрулювання, чітко визначив завдання щодо перевірки осіб, схильних до вчинення злочинів.

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання працівниками райвідділу виявлено та розкрито три факти кримінальних правопорушень. Також співробітники міліції відпрацьовували розважальні заклади та місця масового скупчення громадян. Перевірено 9 кафе-барів та торгівельних закладів, 39 одиниць автотранспорту. Перевірено 8 раніше судимих осіб, 12 власників зброї.

Загалом за час відпрацювання міліціонери притягнули 18 громадян до адміністративної відповідальності за порушення правил торгівлі на ринках, розпивання спиртних напоїв в громадських місцях, за порушення правил дорожнього руху та за скоєння інших видів правопорушень. Також виявлено факт перевезення ялинок без відповідних документів.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ