В Житомирській області чуднівські правоохоронці привітали з новорічними святами дітей колег-учасників АТО

В Житомирській області чуднівські правоохоронці привітали з новорічними святами дітей колег-учасників АТО

29.12.14 15:49 0 680
Керівник Чуднівського РВ УМВС Житомирщини Анатолій Корнієць разом з колегами стали бажаними Дідами Морозами для дітлахів з родин працівників райвідділу, які нині несуть службу на Луганщині. Правоохоронці повернуться лише у першій декаді січня, тож міліціонери взяли на себе почесну місію новорічних вітань їх родин.

Таким несподіваним зустрічам були раді і рідні правоохоронців, і, тим більше, найменші члени сімей. Солодощі та теплі слова вітань з прийдешніми святами від колег звучали в оселях кожного з міліціонерів, які нині забезпечують правопорядок та спокій жителів Луганщини.

- Серед тих, хто у складі зведеного загону Житомирщини працює на блок-постах буремного сходу, і троє працівників нашого райвідділу міліції, - розповідає начальник Чуднівського РВ УМВС Анатолій Корнієць. - Заступник начальника - начальник кримінальної міліції Віталій Ришівський, слідчий Сергій Косяк та оперуповноважений карного розшуку Богдан Музичук вирушили на Луганщину ще наприкінці листопада.

Правоохоронці на небезпечній вахті змінюють почергово один одного, тож зустріти новорічні свята навіддалі від дому цього разу випало саме їм. Аби їх родини не відчували себе забутими чи обділеними увагою, до осель колег завітали керівник райвідділу разом з іншими працівниками.

І нехай зустрічі були нетривалими, але теплими й щирими від почуттів добра, оптимізму й віри у швидке й благополучне повернення відряджених.

Найбільше раділи несподіваним солодким подарункам дітлахи: Вікторія та Аміна Ришівські, Сергій та Анастасія Косяк та Олександр Музичук. Тож нехай Новий рік подарує кожному з них здійснення усіх мрій.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Чуднівського РВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ