Організація та забезпечення якісним харчуванням учнів шкіл - серед пріоритетних завдань влади Вінниччини

Організація та забезпечення якісним харчуванням учнів шкіл - серед пріоритетних завдань влади Вінниччини

30.12.14 17:16 0 653
Одне із основних завдань на 2015 рік обласної влади - це забезпечення школярів якісним харчуванням. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко під час щотижневої робочої наради з керівниками департаментів та служб регіону.

«У контексті формування гармонійно розвиненої особистості постає питання створення умов для всебічного розвитку, навчання і виховання збереження здоров'я дітей. Одним із основних факторів впливу на здоров'я школярів є повноцінне і раціональне харчування. Тому основне завдання влади всіх рівнів у 2015 році - забезпечити якісним харчуванням та віднайти можливості для включення в раціон учнів навчальних закладів краю свіжих фруктів, овочів та молочних продуктів» – наголосив Андрій Гижко.

Відтак зауважив, що в нашій аграрній області є усі передумови, аби в щоденне меню дитини в навчальних закладах обов'язково входили свіжі фрукти, овочі й молочні продукти. Також Андрій Гижко додав, що якісне харчування має бути нормою для всіх закладів освіти Вінниччини.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: О. Симчишин: Обласний ...

КОМЕНТАРІ