В Чернівецькій області рятувальники провели Новорічний ранок для дітей рятувальників та переселенців

В Чернівецькій області рятувальники провели Новорічний ранок для дітей рятувальників та переселенців

30.12.14 14:41 0 773
Новий рік є одним з найбільш очікуваних свят для кожної дитини. Тому працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, які приділяють значну увагу роботі з дітьми, організували проведення Новорічного ранку для дітей співробітників Управління ДСНС. Також на свято були запрошені діти-переселенці, що проживають у Чернівецькій області. Всього під час заходу були присутні понад 100 дітей. Свято відбулося 29 грудня в актовому залі Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Організатори заходу підготували для малечі справжнє театральне дійство. Під час свята казкові персонажі Баба-Яга та Чахлик Невмирущий і мультиплікаційні герої Маша та Ведмідь разом з дітьми, які також були одягнуті у карнавальні костюми, співали новорічні пісні, відгадували загадки та водили хороводи навколо новорічної ялинки. Ведучою розважального заходу була Коза – символ нового 2015 року. Окрім цього, для дітей виступили артисти театру «Ватра» Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Та найбільше радості діти отримали від появи найулюбленіших новорічних гостей – Діда Мороза та Снігуроньки. Діти разом з головними дійовими особами свята діти заспівали новорічні пісеньки та розповідали віршики. І звичайно, яке свято без подарунків: всі діти, що були присутні на святі, отримали подарунок від Діда Мороза.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині розшукали ...
Наступна новина: Пам’ятник Шептицькому у ...

КОМЕНТАРІ