Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 5 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 5 пожеж

30.12.14 10:17 0 744
26 грудня у селі Тисівці Сторожинецького району виникла пожежа в житловому будинку. В будинку ніхто не проживав, тому люди помітили пожежу вже тоді, коли вогонь поширився на площу 130 кв.м.. та охопив всю будівлю. Розповсюдженню полум’я також сприяло і те, що будинок був дерев’яним. За місцем виклику були направлені пожежно-рятувальні підрозділи міст Чернівці та Сторожинець, а також місцеву пожежну охорону села Малий Кучурів. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого поширенню вогню. Бійці ДСНС локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю та перекриття споруди, пошкоджено домашні речі та майно.

27 грудня в селі Мамаївці Кіцманського району сталася пожежа в автомобілі «Фольксваген». Загорання сталося в моторному відсіку автомобіля. Рятувальники міст Чернівці та Кіцмань, які виїхали на місце події, ліквідували пожежу. Завдяки цьому вдалося не допустити перекидання вогню на поруч розташований автомобіль, що дозволило врятувати його від знищення. Вогнем знищено моторний відсік, салон автомобіля.

Всього за останні 3 доби у Чернівецькій області виникло 5 пожеж, в ході ліквідації яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 4 будівлі та 1 автомобіль. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ