В Луцьку родинам військових,які перебувають в зоні АТО,вручили подарунки

В Луцьку родинам військових,які перебувають в зоні АТО,вручили подарунки

30.12.14 12:06 0 697
Луцька міська рада проводить ряд акцій напередодні новорічно-різдвяних свят для родин військовослужбовців, які перебувають у зоні АТО, родин, які переселилися до Луцька з Донбасу та Криму, родин, що перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт тощо. Міська влада спільно з благодійниками намагається надати підтримку кожній такій сім'ї.

міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у партнерстві з Всеукраїнською благодійною організацією “Український фонд - Благополуччя дітей” провели благодійну акцію для сімей, члени яких перебувають в зоні АТО. 50 родин отримали побутові набори, до яких увійшли засоби особистої гігієни, пральний порошок, рушники тощо.

Вручити подарунки та привітати родини учасників АТО з новорічно-різдвяними святами прийшли перший заступник міського голови Святослав Кравчук та керівник обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації “Український фонд - Благополуччя дітей” Валерій Петрович.

Ліна Галан зауважила, що у міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді склалася дуже гарна співпраця з благодійним фондом. Реалізовано багато цікавих проектів. Нині вони вирішили підтримати родини учасників АТО.

Звертаючись до присутніх, Святослав Кравчук зазначив: “ у цій залі зібралися багато жінок, на плечі яких ліг важкий тягар, що пов'язаний із подіями на сході. Від себе особисто, міського голови, депутатського корпусу хочу подякувати вам за витримку. Я прекрасно розумію, як вам складно самим вирішувати проблемні питання, які звалились на ваші сім'ї.

Відбувається ротація 1-го батальйону територіальної оборони “Волинь”. Військовослужбовці зможуть відсвяткувати новорічно-різдвяні свята у колі рідних. Це хороша новина. Проте, на жаль, не все так добре. 16 лучан загинуло на сході. Міська влада намагається робити все, аби підтримати і ці родини, і родини, чиї чоловіки, батьки, сини нині перебувають у зоні АТО. Прийнята відповідна міська програма. Родини учасників антитерористичної операції звільнено від сплати за комунальні послуги, забезпечується безкоштовне харчуванням дітей у навчальних закладах та безкоштовний проїзд у електротранспорті тощо. Ми виділяємо кошти на матеріальну підтримку родин, допомагаємо у лікуванні. Розуміємо, що всіх ваших потреб забезпечити не можемо. Але продовжуватимемо цю роботу в майбутньому”.

Перший заступник міського голови подякував присутнім за розуміння і витримку та привітав з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

У свою чергу, керівник обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації “Український фонд - Благополуччя дітей” Валерій Петрович наголосив, що їхня організація намагається долучатися до благодійних акцій. “Ми намагаємося допомогти дітям і родинам, які знаходяться у складних ситуаціях. Цей рік змінив нас усіх. Прийнято рішення цьогоріч допомогти родинам учасників АТО і переселенцям зі сходу України. Вас вибили зі звичного ритму життя. На жаль, ми має загиблих лучан. Багато чоловіків нині захищають нашу державу. Наш фонд підтримують звичайні німецькі громадяни. Вони жертвували кошти на підтримку людей в інших країнах. Для України передали 65 тисяч євро. Ми вирішили придбати господарчі товари, які знадобляться у кожній родині. Це наша невелика частка допомоги для вас. Ми допомагаємо й хлопцям, що перебувають на фронті”, - зазначив він.

Валерій Петрович побажав швидкого настання миру у нашій країні та гарних різдвяних свят.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області під ...

КОМЕНТАРІ