Перший батальйон територіальної оборони “Волинь” повернувся на відпочинок

Перший батальйон територіальної оборони “Волинь” повернувся на відпочинок

30.12.14 14:31 0 857
У місті Володимир-Волинський урочисто зустрічали військовослужбовців 1-го батальйону територіальної оборони “Волинь”, які повернулися на відпочинок. Привітати хлопців з поверненням додому разом з рідними і близькими приїхали голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та Луцький міський голова Микола Романюк. Представники влади подякували військовослужбовцям за їх мужність та героїзм, які вони проявили під час виконання завдань у зоні АТО.

Військовослужбовці неймовірно раді поверненню додому, адже уже встигли засумувати за своїми рідними та близькими.

1-й батальйон територіальної оборони “Волинь” - це збройне формування, створене на території Волинської області, яке підпорядковане Міністерству оборони України. У ньому несуть службу близько сотні лучан. Командир батальйону — підполковник Сергій Козак. У другій половині липня 2014 року, батальйон “Волинь” був направлений спочатку в Чернігівську, а потім у Сумську області для посилення охорони кордону з Російською Федерацією.

Згодом, батальйон “Волинь” передислокували у зону проведення антитерористичної операції. Особовий склад виконував завдання щодо захисту цілісності і незалежності України. Проте, за стільки часу військовослужбовці втомилися і фізично, і психологічно. Тому почали піднімати питання про необхідність проведення ротації, аби чоловіки, які кілька місяців перебували у зоні АТО, могли трішки перепочити.

Зрештою, нещодавно було прийнято рішення про зміну особового складу 1-го батальйону територіальної оборони “Волинь”. особовий склад, який тривалий час перебував у зоні АТО, повернувся додому на відпочинок.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині за минулий ...
Наступна новина: На Львівщині розшукали ...

КОМЕНТАРІ