Начальник ковельського міськвідділу Волині Іван Тусь: "Ми повинні разом шукати шляхи вирішення нагальних проблем громадян"

Начальник ковельського міськвідділу Волині Іван Тусь: "Ми повинні разом шукати шляхи вирішення нагальних проблем громадян"

30.12.14 15:14 0 710
У приміщенні Ковельського міського культурно-просвітницького центру відбулося засідання круглого столу «Відкритий діалог з владою».

Серед запрошених були представники міської та районної влади, прокуратури та Служби безпеки України, громадський актив міста та всі охочі громадяни. Про результати роботи правоохоронців інформував начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь.

Захід проходив у формі діалогу, де на кожне поставлене запитання доповідачі намагалися дати вичерпні відповіді.

Присутні насамперед цікавили теми боротьби з корупцією та хабарництвом, розслідування резонансних злочинів, вчинення правопорушень у сфері надрокористування. Обговорювалося також питання повноцінного функціонування громадського формування «Варта порядку» та можливості створення муніципальної поліції.

– Нині на патрулювання вулиць приходять лише кілька представників громадських організацій і формувань, – констатував Іван Тусь. – А тому звертаємося до жителів насамперед міста бути більш свідомими, адже у цей непростий час ми повинні спільними зусиллями робити все для того, аби забезпечити мир і спокій. Закликаю всіх: бути уважними і обережними, звертати увагу на підозрілих осіб і залишені без нагляду пакунки.

Насамкінець учасники зібрання позитивно відзначили проведення таких засідань, а відтак вирішили і надалі проводити зустрічі та спільно шукати шляхи рішення нагальних проблем мешканців району.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами Ковельського МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: МОЗ України залучило ...

КОМЕНТАРІ