На Волині ведеться пошук додаткових земельних масивів для виділення учасникам АТО та родинам загиблих бійців

На Волині ведеться пошук додаткових земельних масивів для виділення учасникам АТО та родинам загиблих бійців

30.12.14 12:59 0 709
Землевпорядна служба Волині здійснює роботи з пошуку додаткових земельних масивів для забезпечення заяв військовослужбовців – учасників АТО та членів родин загиблих бійців. Про це повідомляє Головне управління Держземагентства у Волинській області.

На до територіальних органів Держземагентства в області та органів місцевого самоврядування від зазначеної категорії громадян надійшло загалом 2352 заяви на отримання земельних ділянок. Зокрема, на розгляді фахівців обласної землевпорядної служби перебувають 757 заяв. Усі вони розглядаються у позачерговому порядку.

Так, учасникам АТО уже надано 715 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення 323,2 га земель.

Учасники АТО та члени родин загиблих бійців вже отримали у власність 174 земельні ділянки площею 151 гектар. З них: 92 наділи – для ведення особистого селянського господарства, і по 41 – для будівництва та для ведення садівництва.

880 заявникам з різних причин було відмовлено у наданні земельної ділянки. Такими причинами можуть бути відсутність документів, які підтверджують статус учасника АТО, або якщо заявник у мирний час вже скористався правом на безоплатну приватизацію земельної ділянки з таким же цільовим призначенням, яке вказане у заяві.

Довідково:

З покроковою схемою дій учасників АТО, які бажають отримати земельну ділянку у власність, можна ознайомитися на веб-сайті Держземагентства України у рубриці “Громадська приймальня – Питання-відповіді – Інформація та роз'яснення щодо землеустрою та охорони земель”.

Про це повідомили в Державному агентстві земельних ресурсів України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ