В Закарпатській області цього року припинено злочинну діяльність 22 осіб,які вчинили злочини у складі організованої групи                     

В Закарпатській області цього року припинено злочинну діяльність 22 осіб,які вчинили злочини у складі організованої групи                  

30.12.14 12:57 0 656
Правоохоронними органами області у поточному році виявлено 6 організованих груп ( 3 - УБОЗ, 1 - УБЕЗ та 2 – СБУ ) торік було виявлено 5.

Зазначені злочинні групи пов’язані: одна - з міжрегіональними зв’язками, одна - з транснаціональними зв’язками, одна - сформована на етнічній основі, а також по одній виявлено в банківській системі ( у сфері корупції), фінансово-кредитній системі (без банків) та у сфері економіки з корумпованими зв’язками.

Загалом у вказаних злочинних групах припинено злочинну діяльність 22 осіб ( 18 викрито органами внутрішніх справ, 4 – УСБУ в області ), яким повідомлено про підозру у вчиненні злочинів з кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину у складі організованої групи. Усі 6 кримінальних проваджень зазначеної категорії, з обвинувальним актом скеровано до суду.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Волині ведеться пошук ...

КОМЕНТАРІ