На «Лабух-шоу» гуляли Маланку під пісні «Бітлз»

На «Лабух-шоу» гуляли Маланку під пісні «Бітлз»

30.12.14 14:14 0 740
В атмосферу боротьби у Турнірі небитих музикантів «Лабух-шоу» на телеканалі ZIK вплелися перші святкові нотки. Четвертий півфінал, який відбувся у неділю, 28 грудня, став музичною репетицією Нового року. Колективи виступали на «корпоративах», а ще, як годиться на новорічних вечірках, багато креативили і фантазували.

Серед завдань, які виконували весільні колективи, ­– переспів відомих святкових хітів світу українською мовою, або ж українські хіти у нових обробках. Хто не знає англійської, зміг нарешті довідатися, про що ж точно співається у знаменитих «Happy New Year», «Merry Christmas»,

Серед завдань, які виконували весільні колективи, ­– переспів відомих святкових хітів світу українською мовою, або ж українські хіти у нових обробках. Хто не знає англійської, зміг нарешті довідатися, про що ж точно співається у знаменитих «Happy New Year», «Merry Christmas», Jingle bells, окрім побажань щасливого Різдва і Нового Року, а «Миколай Бородатий», «Пісня про Снігуроньку» і «Щедрик» зазвучали геть по-новому.

Попри те, що кожен колектив вніс у давно відомі пісні свої нотки, і кожен виступ вирізнявся оригінальністю і несподіваними музичними знахідками, усе ж один колектив заслуговує особливої уваги, на що, до речі, звернули увагу і зіркові судді – Каріна Плай, лідер Rock-H Віктор Янцо та хлопці з «Ot Vinta!».

Луцька «Чачка», яка передусім славиться своїм виконанням автентичних пісень і постановками українських обрядів, не зрадили собі і цього разу. Але просто заспівати народної – це надто просто для «Чачки». Тема - зустріч Нового року? Без проблем! Утім «Чачка» запропонувала познайомитися із традиціями справжнього українського Нового року – Маланки. Театралізоване дійство з Козою, Маланкою, до якого долучили навіть суддів шоу, супроводжувалися народною «Молодая Маланка по селу гуляла» під мелодію «бітлівського» хіта «Ob-La-Di, Ob-La-Da».

«Ви український колектив, в якого в середині живе свій «Бітлз»», - так прокоментував феєричний виступ «Чачки» Віктор Янцо.

Тож «Чачка» – у наступному півфінальному раунді. За місця у фіналі луччани боротимуться із ужгородською «Ватагою», львівськими «Викрутасами», рівненським «Міксом» і тернопільський «Gunz Live Band».

На жаль, четвертий півфінальний етап став останнім для наймолодших учасників «Лабух-шоу» прикарпатського гурту «Едельвейс». Брак досвіду все ж позначався на виконанні завдань, де треба було максимально імпровізувати. Водночас «Едельвейси» запам’яталися своєю щирістю, відкритістю і вмінням гаряче вигравати гуцульських мелодій.

А вже наступної неділі, 4 січня, о 21:00 на ZIKу – останній раунд півфіналів «Лабух-шоу». Забігаючи наперед, варто сказати, що учасникам доведеться виконувати завдання, що своєю складністю не йде у жодні порівняння з тим, що лабухи робили раніше. Щоб потрапити до фіналу, колективам доведеться відмовитися від найдорожчого і найкращого, що мають... Чого чи, може, кого саме? Відповідь – 4 січня.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ