У Львові встановлять 90 туристичних покажчиків

У Львові встановлять 90 туристичних покажчиків

30.12.14 16:39 0 719
Виконком Львівської міськради дозволив управлінню туризму департаменту розвитку встановити у місті 90 інформаційних та пояснювальних покажчиків для інформування мешканців та туристів.

Відповідне рішення прийняв міськвиконком на засіданні 29 грудня.

Передбачається встановлення 90 інформаційних та пояснювальних покажчиків: чотири опори декоративні з 25 двосторонніми вказівниками, 32 вказівники та 33 пластикові пояснювальні таблиці.

Метою виготовлення та встановлення інформаційних та пояснювальних покажчиків є їх використання мешканцями та гостями міста в цілях орієнтування під час самостійно керованих екскурсій.

Виготовлення та встановлення опор декоративних з двосторонніми вказівниками, вказівників та пояснювальних пластикових таблиць буде здійснено за методикою системи туристичного закування Львова, вказуючи на об’єкти туристичного зацікавлення.

Встановлення покажчиків буде здійснюватися у рамках проекту «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі» в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013рр як європейського інструменту сусідства і партнерства.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ПриватБанк замість ...

КОМЕНТАРІ