Представники Тернопільщини можуть взяти участь у Міжнародному проекті «Український Інвестиційний Діалог»

Представники Тернопільщини можуть взяти участь у Міжнародному проекті «Український Інвестиційний Діалог»

30.12.14 14:18 0 727
Про участь представників Тернопільщини у Міжнародному інвестиційно-комунікаційному проекті «Український Інвестиційний Діалог» йшлося під час зустрічі заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леоніда Бицюри із співорганізатором і PR-директором проекту, власником PR-агенції «PR Energy» Ганною Крисюк та членом оргкомітету, керівником ICC Ukraine в Тернопільській області Тарасом Демкурою 29 грудня.

За словами Ганни Крисюк, в рамках проекту заплановано шість міжнародних інвестиційних форумів з пріоритетних галузей економіки та конференції щодо інвестиційної привабливості регіонів в областях України за участі висококваліфікованих іноземних експертів. Форум об'єднає на одному майданчику масштабну конференцію, b2b виставку, презентації інвестиційних бізнес-проектіві networking-зону для переговорів. Додатково буде можливість дистанційної участі в режимі відео конференції для іноземних гостей. Заходи проекту будуть висвітлені на провідних ділових медіа-майданчиках країни та світу.

Участь у проекті відкриває нові можливості для Тернопільщини, переконаний Тарас Демкура. Адже міжнародний проект стане першим комунікаційним майданчиком, який забезпечить вирішення найбільш актуальних проблем та впровадження необхідних реформ інвестиційної діяльності за допомогою живого діалогу між представниками влади,внутрішніх і зовнішніх інвесторів, бізнесу, некомерційних організацій та міжнародних експертів.

Представники оргкомітету Міжнародного інвестиційно-комунікаційного проекту звернулися до заступника голови облдержадміністрації з пропозицією залучити активних людей, які б підготували інвестиційні проекти у сферах енергетики, АПК, будівництва, торгівлі та рітейлу, ІТ-технологій. Вони будуть представлені у рамках форумів.

Заступник голови ОДА зауважив, що насамперед для Тернопільщини є актуальною тема енергозбереження. Сфера потребує значних інвестицій, а такий захід – це реальна можливість представити потенціал області у галузі енергетики і залучити інвесторів.

«Ми підрахували, що кожного року витрачаємо понад 2 млрд. гривень на оплату енергоносіїв, - зазначив заступник. – За рік Тернопільщина отримує півтора мільярда капітальних інвестицій, тому навіть десята частина від цієї суми є значним ресурсом, який можна вкладати у розвиток краю. Крім того, ця сфера створює передумови для розвитку суміжних галузей, зокрема виробництво твердопаливних котлів, їх обслуговування».

Леонід Олексійович висловив сподівання, що Тернопільщина запропонує цікаві інвестиційні проекти, як у сфері енергозбереження, так і в інших галузях, і їх належно оцінять інвестори.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ