Правоохоронці повернули жительці Хмельниччини тисячу доларів,яку вона передала шахраям

Правоохоронці повернули жительці Хмельниччини тисячу доларів,яку вона передала шахраям

30.12.14 08:07 0 722
Жінка повірила у байку шахраїв про те, що її син скоїв ДТП і погодилась залагодити справу за 1 тисячу доларів, але після того, як вже передала гроші, отямилась та зателефонувала до міліції. І вже за декілька годин працівники Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції повернули потерпілій усю суму.

Ввечері до мешканки Кам'янця-Подільського зателефонував невідомий чоловік та представився слідчим. Псевдоміліціонер повідомив, що її син вчинив ДТП і наразі перебуває у відділку. «Правоохоронець» в деталях описав обставини вчинення злочину, розповів, в якому стані перебувають потерпілі і яка відповідальність згідно закону загрожує її синові, а потім натякнув, що справу можна залагодити за відповідну суму.

Вкрай стурбована таким повідомленням жінка одразу ж погодилась на запропоновані умови. Тож домовились таким чином: тисячу доларів вона запечатує в конверт і відправляє таксистові. Номер автівки та мобільний таксиста повідомляє «слідчому», який зустріне передачу в обумовленому місці.

Турботлива мати діяла чітко по інструкції, та вже за 10 хвилин після того, як передала гроші, тверезо оцінила ситуацію та зателефонувала до міліції.

— Оперативний черговий повідомив, що ДТП не було і нікого не затримували, після чого прийняв заяву потерпілої про шахрайські дії, — зазначив начальник Кам'янець-Подільського міського відділу міліції Віталій Козярук. — Оперативники прибули до потерпілої й, отримавши детальну інформацію, почали пошуки. Вже за півгодини таксиста зупинили неподалік Хмельницького, вилучили кошти та повернули власниці. Наразі слідчий працює в рамках провадження, відкритого за фактом шахрайських дій. Проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню зловмисників.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ