Чернігівська область: жителі висловили подяку рятувальникам за гасіння торфовищ

Чернігівська область: жителі висловили подяку рятувальникам за гасіння торфовищ

30.12.14 12:29 0 610
29-го грудня на ім’я керівництва Чернігівської обласної державної адміністрації від голови Гніздищенської сільської ради надійшов лист-подяка рятувальникам за гасіння торф'яної пожежі.

"27.11.2014 року на пасовищі Гніздищенської сільської ради через займання сухої трави загорілося близько 100 га торфовища і від цього вогонь міг поширитися на с. Горошківка та навколишні лісові угіддя.

Однак, завдяки тому, що на таку ситуацію одразу відреагувала Городнянська Державна пожежно-рятувальної частина та їм на допомогу з Чернігова швидко прибув загін обласного Управління ДСНС України, пожежа вчасно була локалізована правильно організованими і скоординованими діями рятувальників.

Незважаючи на те, що люди, які гасили пожежу, могли провалитися у прогари, а сильний дим їм заважав нормально дихати, заливання торфу водою тривало цілодобово кілька тижнів і навіть у морози. Це не дало пожежі дістатися до сусідніх сіл, лісових угідь та уникнути великих матеріальних збитків.

У зв’язку з цим, Гніздищенська сільська рада просить відзначити керівництво Управління ДСНС України у Чернігівській області та Городнянської Державної пожежно-рятувальної частини за вчасно прийняті заходи та правильну професійну роботу щодо гасіння великої пожежі на торфовищі", - зазначаэться у листі.

У ДСНС України

у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більшість українців не ...
Наступна новина: Прокуратура Вінниччини - на ...

КОМЕНТАРІ