На Рівненщині оперативники карного розшуку вийшли на слід зловмисника та затримали його на "гарячому"

На Рівненщині оперативники карного розшуку вийшли на слід зловмисника та затримали його на "гарячому"

30.12.14 11:33 0 690
Вночі, 29 грудня, оперативники управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області та Костопільського райвідділу міліції затримали зловмисника, коли той обікрав храм та місцевий магазин у Костопільському районі.

Діяли з особливою обережністю, адже при невідомому могла бути зброя. Затримавши чоловіка, правоохоронці лише пересвідчилися у тому, що, дійсно, при ньому була вогнепальна зброя, до того ж заряджена та знаходилася уже в бойовій готовності. Крім пістолета «ТТ», у нього був ще спецпристрій для відстрілу гумовими кулями.

- Упродовж грудня на Рівненщині були скоєні крадіжки з церков та торгівельних об'єктів. За проаналізованою наявною оперативною інформацією, до скоєння цих злочинів могли бути причетні одна або група осіб. Оперативники вийшли на слід зловмисника, і в селі Борщівка на «гарячому» зранку затримали чоловіка під час скоєння чергових крадіжок. Він вже встиг викрасти гроші зі скриньки у церкві та винести з місцевого магазину велосипед і продуктів харчування майже на півтисячі гривень, - розповів начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов.

22-річний Роман, житель Івано-Франківської області, який був вже раніше судимий за аналогічні злочини, підозрюється попередньо близько у 25 крадіжках з церков та торгівельних об'єктів, скоєних у районах області. Зараз проводяться слідчі дії, встановлюються можливі спільники та причетність його до інших злочинів. Роман затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Отець Валерій, священик храму зізнається, аби вберегти церкви від злочинних посягань, потрібно ставити сигналізації.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Новий рік і Різдво ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ