На Вінничині під час Новорічних свят міліція нестиме службу в посиленому варіанті

На Вінничині під час Новорічних свят міліція нестиме службу в посиленому варіанті

31.12.14 16:04 0 638
На Вінниччині під час Новорічних свят правоохоронці нестимуть службу у посиленому варіанті. Про заходи безпеки, які вживатимуться вінницькою міліцією, аби святкування пройшли без неприємних інцидентів, йшлося на прес-конференції керівництва міліції громадської безпеки.

За словами в.о. начальника УГБ УМВС підполковника міліції Василя Стаховського, очікується, що 31 грудня у 35 масових заходах на території області візьмуть участь близько 11 тисяч людей. Для належного забезпечення правопорядку в місцях їх проведення міліція збільшить кількість патрулів. Тільки в обласному центрі на охорону громадського порядку задіюватимуться близько 200 працівників міліції та 40 бійців Нацгвардії, їм допомагатимуть активісти з числа громадських формувань та громадські помічники дільничних інспекторів міліції.

Під час святкувань у парку ім. Горького, де розташована головна вінницька ялинка, за порядком стежитимуть близько 60 правоохоронців. У святкову новорічну ніч правоохоронці нестимуть службу у цілодобовому режимі.

На період Новорічних та Різдвяних свят в обласному управлінні міліції розгорнуто цілодобову роботу оперативного штабу, до складу якого залучені досвідчені працівники обласного управління, які відстежуватимуть оперативну обстановку в області для швидкого реагування на її зміни.

Міліція закликає громадян не порушувати громадський порядок, з огляду на військові дії на Сході України та існуючу територистичну загрозу бути пильними та дбати про власну безпеку. У разі виявлення підозрілих валіз, пакунків, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, появи підозрілих чи озброєних людей, негайно повідомляти на «102». На усі без винятку повідомлення міліція оперативно реагуватиме.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ