На Житомирщині міліціонери-учасники АТО долучилися до благодійницького огляду-сейлу

На Житомирщині міліціонери-учасники АТО долучилися до благодійницького огляду-сейлу

31.12.14 22:44 0 666
У неділю, 28 грудня, у селищі Червоноармійську, що на Житомирщині, відбувся військово-патріотичних захід, до якого долучились і правоохоронці-учасники АТО. Жителі району мали змогу безпосередньо поспілкуватися з героями, та, за бажанням, матеріально підтримати військовослужбовців, які нині боронять мир на буремному сході нашої держави.

Благодійний захід, метою якого стало ознайомлення жителів Червоноармійського району з героїчними історіями учасників антитерористичної операції, був ініційований представниками громадських організацій та волонтерів і підтриманий органами місцевого самоврядування. Відтак, благодійний огляд-сейл влаштували на центральній площі селища, аби усі бажаючі мали змогу на ньому побувати.

Не залишилися осторонь і працівники міліції Червоноармійського райвідділу міліції, які також побували на буремному сході, виконуючи надскладні завдання із забезпечення правопорядку.

– Ми не могли не пристати на пропозицію взяти участь у такому заході, адже наші міліціонери у складі зведених загонів правоохоронців Житомирщини, практично, щомісячно вирушають на Луганщину для несення служби з охорони громадського порядку. І тим, хто побував на буремному сході, є про що розповісти жителям нашого району, - каже начальник Червоноармійського РВ УМВС Віктор Лисюк, який, до речі, і сам кілька місяців тому повернувся з відрядження на Луганщину.

Тож участь у заході взяли четверо правоохоронців-учасників АТО: В'ячеслав Лесик, Микола Оборський, Батир Культачев і В'ячеслав Павлушин. На загальний огляд вони представили озброєння, захисну амуніцію, в якій міліціонери несуть службу із забезпечення правопорядку, а також імпровізовану фотогалерею матеріалів з безпосереднього патрулювання на блокпостах Луганщини.

Окрім того, захоплення та зацікавленість у відвідувачів заходу викликали розповіді правоохоронців про небезпеку, з якою їм довелося зіштовхнутися на буремному сході. На підтвердження своїх слів, працівники міліції демонстрували смертоносні осколки від снарядів, що розривалися біля блокпостів під час ворожих обстрілів.

Слід зазначити, що, не зважаючи на доволі прохолодну погоду, на заході було людно. Охочих пригощали кашею та гарячим чаєм з польової кухні, а також солодощами. Відвідувачі спілкувалися з учасниками заходу, ділилися власними враженнями та дізнавалися, чим можуть допомогти своїм співвітчизникам. А пожертвувані під час сейлу кошти, за словами його ініціаторів, підуть на потреби військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції.

Ольга Номерчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за інформацією Червоноармійського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині хлопчик ...

КОМЕНТАРІ