Міжнародний футбольний турнір з міні-футболу пам’яті Героя України Георгія Кірпи

Міжнародний футбольний турнір з міні-футболу пам’яті Героя України Георгія Кірпи

31.12.14 14:17 0 827
28-29 грудня на базі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації проходив міжобласний турнір з міні-футболу серед школярів 2002 року народження. Турнір було присвячено пам'яті Героя України Георгія Кірпи.

Приємно відзначити, що з кожним роком турнір стає все більш популярним серед школярів. Ось цього разу в ньому взяли участь вісім команд з міст: Київ, Хмельницький, Коростень Житомирської області, Нововолинськ Волинської області, Нетішин, Ізяслав, Люблинець Ковельського району Волинської області,

На урочисту церемонію нагородження завітали: Президент Міжнародної громадської організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи» Анатолій Палюх, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко.

У своєму виступі Анатолій Палюх привітав юних учасників футбольного турніру та їх наставників з успішним проведенням заходу. Анатолій Володимирович наголосив, що фондом тривалий час проводиться робота із підтримки фізичної культури та спорту. Вік закликав усіх дітей брати приклад із життя Героя України Георгія Кірпи, який завжди був справжнім патріотом України.

В свою чергу заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко щиро подякував президенту Фонду імені Г.М.Кірпи Анатолію Палюху за надану допомогу в проведення турніру з міні-футболу. Також він вручив Подяку районної державної адміністрації Міжнародній громадській організації «Фонд імені Георгія Миколайовича Кірпи» за багаторічну та вагому підтримку фізичної культури та спорту в Ізяславському районі.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ