Правоохоронці Буковини тісно співпрацюють із профспілковими організаціями

Правоохоронці Буковини тісно співпрацюють із профспілковими організаціями

31.12.14 10:55 0 636
Партнерські відносини міліції із професійною спілкою атестованих працівників органів внутрішніх справ та профспілкою працівників державних установ України сприяють підвищенню не тільки правовому, а й соціальному захисту працівників міліції та членів їх сімей.

Наразі загальна чисельність членів профспілки атестованих працівників становить понад 1250 чоловік. Значна увага у поточному році приділялася працівникам міліції, котрі відряджалися до зони антитерористичної операції. Їм було надано грошову допомогу у розмірі майже 35 тисяч гривень.

Майже 90 тисяч гривень допомоги надано сім'ям загиблих співробітників, сиротам, інвалідам, хворим дітям та на навчання дітей загиблих при виконанні службових обов'язків працівників міліції. Щорічно виділяються кошти на оздоровлення у відомчому таборі «Водограй» дітям-сиротам підшефного УМВС дитячого будинку «Ромашка» та кошти на придбання путівок для дітей співробітників-членів профспілки. У поточному році у «Водограї» оздоровлено 342 дітей.

Профспілковою організацією УДАІ застраховано від нещасних випадків накопичувальним капіталом терміном на 10 років трьох дітей загиблого при виконанні службових обов'язків працівника міліції.

Також для преміювання та придбання подарунків активістам профспілки, учасникам бойових дій, ветеранам, ліквідаторам наслідків Чорнобильської катастрофи, дітям членів профспілки у поточному році виділено майже 30 тисяч гривень.

Крім цього, обласний комітет та профспілковий актив всіх рівнів свою роботу направляє на створення нормального морально-психологічного клімату в колективах підрозділів, приймає активну участь у підготовці та проведенні заходів по святкуванню державних, професійних свят та інших визначних дат.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ