На Волині за крадіжку і грабіж затримали львів'янина

На Волині за крадіжку і грабіж затримали львів'янина

31.12.14 11:38 0 699
Львів'янин приїхав на Волинь погостювати у своїх знайомих, натомість потрапив у міліцію. Як з'ясувалося, спритник за неповний місяць скоїв два злочини. Тепер «гостеві» загрожує до шести років позбавлення волі.

Чоловік навідався до рожищенської лікарні для того, аби провідати нібито друга. Проходячи повз службового кабінету медичного персоналу, зловмисник помітив, що у замку вставлений ключ. Спритник відчинив ним двері та зайшов у приміщення. Із кабінету злодій викрав гаманець із грошима.

Однак цього йому виявилося замало, тож крадій скоїв ще однин злочин. Львів'янин викрав із лікарні жіночу сумку, в якій знаходилися ювелірні прикраси та гроші. Але під час крадіжки його помітила власниця сумочки, тож «здобич» довелося залишити і «накивати п'ятами».

Проведеними заходами правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий 29-річний мешканець Львівської області.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Богдан ДЕМ'ЯНЧУК,

Рожищенський РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ