Волинська область: рятувальники навчили маленьких лучан правилам безпеки життєдіяльності напередодні Нового 2015 Року у театрі ляльок

Волинська область: рятувальники навчили маленьких лучан правилам безпеки життєдіяльності напередодні Нового 2015 Року у театрі ляльок

31.12.14 14:22 0 647
Передноворічний тиждень триває і рятувальники посилено здійснюють профілактичну роботу, щоб запобігти випадкам загибелі та травмувань мешканців краю упродовж новорічних свят.

Та особлива увага наймолодшим волинянам. Адже у всіх дошкільних, загальноосвітніх та громадських закладах засвітилися ялинки. Щоб свято не затьмарило лихо пожежі, працівники ДСНС спілкуються з дітьми та закликають їх дотримуватись простих правил безпеки.

Так, 30 грудня працівники Управління ДСНС України у Волинській області завітали до Волинського академічного обласного театру ляльок. Вони спілкувалися з малюками, які прийшли на новорічну виставу. Пояснили діткам правила поведінки взимку, розповіли про небезпечний лід, який може під ніжкою проломитися, про вогонь, який вистрибує з маленького сірничка лише тоді, коли неслухняні діти ним бавляться знічев’я, разом пригадали та звучно повторили номер Служби порятунку «101». Діти запевнили рятувальників, щоб будуть слухатися дорослих та дотримуватися правил безпеки.

Усім присутнім працівники У ДСНС в області роздали інформаційні листівки з правилами пожежної безпеки та поведінки на льоду в зимовий період, а кожній дитині на згадку кишеньковий календар У ДСНС в області на 2015 рік.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Юні чернігівські туристи ...

КОМЕНТАРІ