Начальник УМВС Волині Петро Шпига: "Під час новорічно-різдвяних свят міліція працюватиме в посиленому режимі"

Начальник УМВС Волині Петро Шпига: "Під час новорічно-різдвяних свят міліція працюватиме в посиленому режимі"

31.12.14 09:29 0 728
Про це керівник волинських правоохоронців повідомив під час прес-конференції.

Щоби забезпечити належну охорону громадського порядку та не допустити будь-яких проявів дестабілізації ситуації під час святкування новорічних та різдвяних свят, розроблено план робочих заходів під час новорічних і різдвяних свят. В УМВС розгорнув діяльність оперативний штаб. Особовий склад органів внутрішніх справ несе службу в посиленому режимі оперативно-службової діяльності.

- У новорічну ніч для забезпечення охорони громадського порядку буде залучено 318 працівників міліції та 40 військовослужбовців Національної гвардії України. Окрім того, до складу патрульних нарядів залучатимуть представників громадських формувань, співробітників недержаних охоронних структур, - повідомив присутнім заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки УМВС полковник міліції Анатолій Шумик.

Правоохоронці виконуватимуть різні завдання, зокрема забезпечуватимуть охорону громадського порядку під час святкових та вихідних днів, а також у період проведення культурно-масових заходів на території області.

– У зв'язку зі складною суспільно-небезпечною ситуацією в державі та воєнними діями на східних кордонах ми посилено контролюватимемо переміщення транспортних засобів, а також здійснюватимемо їх перевірку з метою виявлення фактів перевезення зброї та вибухових речовин, – зауважив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Увагу присутніх акцентували також на тому, що в період новорічних свят чимало громадян під час святкового застілля можуть не розрахувати власні сили.

- Варто проявити небайдужість і не пройти повз безпорадну людину. Аби не допустити летального наслідку, переохолодження чи обмороження, слід негайно викликати «швидку» або зателефонувати на 102, – звернувся до громадян Анатолій Шумик.

Насамкінець Петро Шпига закликав волинян бути обережними у місцях масового відпочинку:

- Ми звертаємося до всіх із проханням бути обачними та спостережливими, перебуваючи у громадських місцях. Звертайте особливу увагу на пакети або предмети, залишені без нагляду. Якщо ж ви помітили підозрілу знахідку або підозрілих осіб, просимо негайно повідомляти про це правоохоронні органи. Міліція миттєво зреагує і перевірить надану вами інформацію. Адже лише у такому випадку ми зможемо уникнути будь-яких нестандартних та небезпечних ситуацій.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ