Анатолія Вітіва переобрали керівником Волинської "Свободи" на новий термін

Анатолія Вітіва переобрали керівником Волинської "Свободи" на новий термін

31.12.14 13:03 0 731
29 грудня 2014 року Волинська обласна конференція ВО "Свобода" обрала Анатолія Вітіва на новий дворічний термін керівником обласної організації. Також затверджено зміни у складі обласного комітету.

Обласна конференція Волинської обласної організації ВО "Свобода" відбулася напередодні партійного з'їзду, запланованого на другу половину січня. Серед основних питань порядку денного конференції було обрання керівництва організації та оновлення складу обласного комітету. Делегати підтримали пропозицію голови партії Олега Тягнибока, озвучену ним 25 грудня, переобрати керівником Волинської "Свободи" Анатолія Вітіва. Також було оновлено та збільшено до 11 осіб склад обласного комітету партії.

Новообраний голова Волинської обласної організації ВО "Свобода" подякував партійцям за висловлену довіру: "Нам важливо зберігати командний дух, партійну дисципліну, ідейність. Спільно, будучи єдиною командою з чіткими цілями, ми здобудемо результат. Динаміка розвитку подій в Україні та світі, нові реалії вимагають від нас постійного самовдосконалення. Лише наполеглива робота над собою, здатність реагувати на нові виклики гарантуватимуть упевнений поступ. "Свобода" має докласті усіх зусиль для захисту України від російського агресора і проведення системних рішучих змін в державі, які здатні перетворити нашу країну в один із політичних центрів сили".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ