На Закарпатті дільничні інспектори міліції вилучили незаконні піротехнічні засоби

На Закарпатті дільничні інспектори міліції вилучили незаконні піротехнічні засоби

31.12.14 08:55 0 769
З метою виявлення контрафактних піротехнічних засобів та незаконно вирубаних ялинок берегівські правоохоронці в рамках операції під умовною назвою «Ялинка» проводять відпрацювання міста.

Для прикладу, дільничні інспектори міліції склали адміністративний протокол за ст.195-6 КУпАП на 28-річного берегівчанина. Чоловік в центральному парку м.Берегово продавав перехожим контрафактні петарди та ракетниці. Ніяких документів та ліцензій на торгівлю чоловік не мав. При цьому він не замислювався про небезпеку для людей, до якої може призвести використання проданих ним піротехнічних засобів. Ним керувало лише бажання наживи...

За порушення порядку торгівлі та використання піротехнічних засобів передбачено штраф у сумі від 35 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. При цьому піротехнічні засоби в обов'язковому порядку підлягають конфіскації та після рішення суду знищуються.

- Використання піротехнічних засобів може тягнути за собою низку негативних наслідків - від займання та виникнення пожежі до отримання травм як самими «підривачами», так і оточуючими,- наголосив т.в.о. начальника Берегівського райвідділу міліції майор Володимир Сакалош. - Якщо ви все ж вирішили розважити себе та гостей феєрверками чи іншими піротехнічними засобами, то їх слід придбати лише в спеціалізованих магазинах, при цьому перевіривши наявність ліцензій. Але ні в якому разі «з рук» на ринках та вулицях міста. Щоб не зіпсувати свят ні собі ні рідним, будьте обережними!

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Прикарпатті викрито ...

КОМЕНТАРІ