В Закарпатській області повідомлення про замінування 5 об'єктів у Сваляві виявилися неправдивими

В Закарпатській області повідомлення про замінування 5 об'єктів у Сваляві виявилися неправдивими

31.12.14 16:26 0 730
«Жартівника», який повідомив серед ночі про замінування Свалявської РДА, суду, магазину та двох багатоповерхівок, розшукує міліція.

Тривожною видалася ніч із неділі на понеділок для працівників свалявської міліції та місцевих рятувальників.

Близько півдругої години ночі на телефон Свалявського РВ ДСНС зателефонував невідомий чоловік і повідомив про те, що в приміщеннях Свалявської райдержадміністрації та районного суду знаходиться вибухівка. Також йшлося про замінування продовольчого магазину, розташованого навпроти суду.

Цю інформацію рятувальники повідомили в Свалявський райвідділ міліції, і на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Не встигли фахівці обстежити як слід згадані об′єкти, як надійшло нове повідомлення – цього разу про замінування двох багатоквартирних будинків на вул.Менделєєва та вул.Визволення в м.Сваляві.

На місце пригоди негайно прибули правоохоронці, рятувальники, фахівці-вибухотехніки, кінологи та інші служби. В обох будинках проживає 450 чоловік, яких, зважаючи на нічний час, не евакуйовували.

На всіх п′яти об′єктах під час ретельного обстеження вибухівки не знайдено. Інформація про замінування не підтвердилася. Натомість тепер правоохоронці встановлюють особу «жартівника», який дав їм марну роботу до ранку…

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Луцькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ