Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся Новорічний ранок для дітей

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся Новорічний ранок для дітей

31.12.14 14:14 0 689
Що може подарувати дітям зима? Білу снігову ковдру, танок сніжинок, а ще справжню казку. Вона входить до наших осель пахощами лісових красунь – ялинок, жаданими подарунками, зимовими забавами й розвагами.

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят казка завітала в гості і до дітей працівників Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

30 грудня у великій актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області для малюків засяяла новорічна красуня-ялинка. За лічені хвилини зала наповнилась дітьми у незвичайних карнавальних костюмах - були тут принцеси, сніжинки і лісові звірята.

Гостей Новорічного ранку привітав начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький. Він побажав усім присутнім міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щастя та миру у новому 2015 році.

Також очільник рятувальної служби області нагородив призерів конкурсу сувенірних новорічних робіт на протипожежну тематику та вручив подарунки наймолодшим учасникам свята.

Казкові персонажі, котрі завітали на свято, розважали малечу: проводили різноманітні конкурси та цікаві естафети.

Поява Діда Мороза та Снігуроньки викликала ще більше позитивних емоцій. Діти з великим задоволенням водили хороводи навколо зеленої красуні, а потім розповідали новорічні вірші та співали пісні.

А який Новий рік без подарунків? Побажавши всім у Новому році міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших мрій та бажань, Дід Мороз роздав малечі солодощі.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міжнародний футбольний ...

КОМЕНТАРІ