Прикарпатська міліція на період Новорічних та Різдвяних свят працюватиме у посиленому режимі

Прикарпатська міліція на період Новорічних та Різдвяних свят працюватиме у посиленому режимі

31.12.14 15:04 0 662
З метою попередження правопорушень і безпеки дорожнього руху впродовж святкових днів органи внутрішніх справ нестимуть службу в посиленому режимі.

Як наразі відомо, у ці дні на території Івано-Франківської області, зокрема, 31 грудня цього року та 1 січня 2015 року, заплановано проведення понад 30 різних новорічних заходів.

Забезпечувати громадський порядок та спокій громадян у цей період будуть близько 780 працівників міліції. Зокрема, 580 працівників органів внутрішніх справ, а також по сто співробітників патрульної служби та бійців Нацгвардії.

Що стосується міста Івано-Франківська, то в новорічну ніч в обласному центрі нестимуть службу з восьмої години вечора і до шостої ранку 136 правоохоронців.

Шановні мешканці та гості Прикарпаття! Закликаємо вас дотримуватися вимог законодавства України та нагадуємо про необхідність бути уважними і обережними.

Звертаємося до водіїв транспортних засобів: не сідайте за кермо у нетверезому стані! Пам'ятайте, що керуючи автомобілем, ви несете відповідальність не тільки за своє життя, але й за життя людей, які вас оточують.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Суперечка волинян ...

КОМЕНТАРІ