Правоохоронці Львівщини за "гарячими" слідами затримали чоловіка,котрий вчинив розбійний напад на жінку

Правоохоронці Львівщини за "гарячими" слідами затримали чоловіка,котрий вчинив розбійний напад на жінку

31.12.14 15:51 0 652
Зловмисник проник у помешкання потерпілої та, погрожуючи їй предметом схожим на пістолет, заволодів значною сумою грошових коштів. Згідно статті 187 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

До Городоцького райвідділу міліції, 26 грудня, звернулась 31-річна мешканка одного з міст району, котра повідомила, що у її будинок, де крім неї перебували дві її неповнолітні доньки, проник невідомий чоловік. Погрожуючи жінці предметом схожим на пістолет, зловмисник наніс їй кілька ударів по голові та забрав гроші у сумі 1200 євро, 100 доларів США, 200 гривень та ноутбук. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

«Потерпіла розповіла, що зловмисник втік з місця події на автомобілі марки «Деу-Ланос». Був задіяний план «Перехоплення» і за кілька годин у одному з сіл Пустомитівського району працівники ДАІ помітили та зупинили розшукуваний автомобіль, яким керувала жінка. Зловмисник сидів на передньому пасажирському сидінні і його затримали», - розповів начальник Городоцького райвідділу міліції підполковник міліції Олександр Прокопчук.

Під час проведення обшуку правоохоронці виявили під заднім сидінням автівки грошові кошти, викрадені у потерпілої та пристрій для відстрілу гумовими кулями, зареєстрований на ім'я 30-річного львів'янина.

Вилучені речі скеровано на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр ГУМВС України у Львівській області для проведення експертизи.

Підозрюваного затримано згідно з ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ