Рівень довіри мешканців Львівщини до правоохоронців (ІНФОГРАФІКА)

Рівень довіри мешканців Львівщини до правоохоронців (ІНФОГРАФІКА)

31.12.14 10:31 0 691
Спеціалісти Харківського інституту соціальних досліджень, за підтримки Харківської правозахисної групи, у рамках проведення експерименту з удосконалення діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ ГУМВС України у Львівській області, провели соціологічне опитування мешканців.

Опитування проводилось у вересні-жовтні 2014 року. У ньому взяли участь 2100 мешканців Львова та області. Основними завданнями дослідників було: надати МВС України чітке уявлення про те, як громадяни сприймають міліцію і яким є рівень довіри до працівників ОВС, визначити які напрямки реформування МВС громадяни вважають пріоритетними і що потрібно зробити для кращої взаємодії населення з міліцією, а також дізнатись думку мешканців про рівень злочинності та про діяльність міліції по боротьбі з злочинністю.

Зведені результати опитування можна переглянути у вигляді інфографіки, яку, на прохання в.о. заступника начальника УКР ГУМВС України у Львівській області Романа Баховського та директора Харківського інституту соціальних досліджень Дениса Кобзіна, виконав відомий львівський блогер та громадський діяч Петро Нек.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ