На Тернопіллі в Управлінні ДСНС підвели підсумки діяльності за грудень 2014 року

На Тернопіллі в Управлінні ДСНС підвели підсумки діяльності за грудень 2014 року

31.12.14 15:12 0 714
29 грудня в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Віктора Маслея відбулась нарада за підсумками службової діяльності протягом грудня поточного року. У заході взяли участь керівництво Управління ДСНС України у Тернопільській області, начальники міського та районних відділів і секторів, аварійно-рятувального загону спеціального призначення, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

На нараді розглянули ряд службових питань щодо діяльності Управління та пожежно-рятувальних підрозділів області, їх готовності до дій за призначенням, проаналізували оперативну обстановку в області та стан оперативного реагування підрозділів на надзвичайні події протягом грудня 2014 року.

Віктор Маслей висловив подяку особовому складу за високий професіоналізм і сумлінне виконання службових обов’язків. Кращих працівників було відзначено почесними грамотами Управління, ряду працівників присвоєно чергове спеціальне звання.

Підводячи підсумки, начальник Управління окреслив основні актуальні питання діяльності Управління ДСНС України у Тернопільській області та першочергові завдання на січень 2015 року й наголосив на важливості забезпечення належної пожежної та техногенної безпеки краю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суперечка волинян ...
Наступна новина: В Житомирській області з ...

КОМЕНТАРІ