Підозрюваного у вбивстві пенсіонерки зі Львівщини затримали на Тернопільщині

Підозрюваного у вбивстві пенсіонерки зі Львівщини затримали на Тернопільщині

31.12.14 10:41 0 689
Співробітники Підволочиського райвідділу міліції затримали підозрюваного у вбивстві, якого розшукували на Львівщині. Кількома днями раніше нелюд позбавив життя 60-річну жінку.

Повідомлення про вбивство пенсіонерки, жительки міста Винники Львівської області, 25 грудня надійшло на пульт чергової частини Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області.

У вчинені злочину львівські працівники міліції обґрунтовано запідозрили раніше судимого 35-річного громадянина Республіки Молдова. Орієнтування на встановлення особи та розшук підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину правоохоронці направили до чергових частин райвідділів міліції сусідніх областей. Використовувалися усі можливі оперативні засоби і схеми, його фотографії та опис друкувались у газетах та на сторінках інтернет-видань.

Вже у неділю, 28 грудня, правоохоронці Підволочиського райвідділу міліції затримали підозрюваного.

Як повідомив Степан Савка, начальник Підволочиського райвідділу міліції, чоловіка зі схожими прикметами міліціонери виявили в закинутому приміщенні, неподалік залізничного вокзалу станції "Підволочиськ".

Для встановлення особи його доправили у місцевий райвідділ міліції. Під час слідчо-оперативних дій з'ясувалося, що відбитки пальців затриманого чоловіка ідентичні відбиткам розшукуваного громадянина Молдови.

Тернопільські правоохоронці передали затриманого львівським колегам.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: на ...
Наступна новина: Правоохоронці Буковини ...

КОМЕНТАРІ