Нетверезий волинянин намагався втекти від інспекторів ДАІ,а згодом наніс правоохоронцю тілесні ушкодження

Нетверезий волинянин намагався втекти від інспекторів ДАІ,а згодом наніс правоохоронцю тілесні ушкодження

02.01.15 09:17 0 817
Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, водій-порушник не зумів втекти від правоохоронців, тож у результаті при складанні адміністративного протоколу наніс інспектору ДАІ тілесні ушкодження.

Під час чергового патрулювання у Ковелі, близько 3-ї години ночі, інспектори Державтоінспекції подали знак про зупинку водію автомобіля «Форд Транзит». Але чоловік не хотів спілкуватися з правоохоронцями, а тому лише додав швидкості та намагався зникнути з поля зору.

Міліціонери все наздогнали його, а відтак доклали значних зусиль, аби вгамувати чоловіка, оскільки той поводив себе агресивно, погрожуючи працівникам ДАІ фізичною розправою. Порушником виявився 31-річний ковельчанин.

Під час складання адміністративних матеріалів водій, перебуваючи в салоні службового автомобіля, знову ж почав чинити опір працівникам Державтоінспекції та умисно заподіяв одному із інспекторів тілесні ушкодження. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

За фактом скоєння правопорушення розпочато кримінальне провадження, ведеться розслідування. Горе-водієві за свої вчинки доведеться відповідати перед законом.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині під час ...

КОМЕНТАРІ