В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку врятований 60-річний чоловік

В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку врятований 60-річний чоловік

02.01.15 09:47 0 722
31 грудня о 19:21 на пункт зв’язку 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Бердичів надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку, що розташований на одній з вулиць районного центру. До служби порятунку «101» зателефонували сусіди господаря палаючого помешкання, які повідомили, що з квартири на першому поверсі йде дим.

На момент прибуття надзвичайників, усе житло було задимлене. Провівши розвідку, в одній з кімнат рятувальники знайшли чоловіка, який лежав на ліжку. Ним виявився 60-річний господар квартири. Як повідомив постраждалий, через зламану ногу він не зміг сам евакуюватися з палаючої оселі. Фахівці ДСНС, через вікно винесли його на свіже повітря та передали постраждалого до рук прибулих працівників швидкої допомоги, які транспортували його до лікарні.

Силами чергового підрозділу вогнеборців вже о 19:27 пожежу вдалося локалізувати, а о 19:35 – повністю ліквідувати. Внаслідок події вогнем знищено матрац та пошкоджена підлога однієї з кімнат. Решту помешкання надзвичайники вберегли від руйнування.

Наразі фахівці встановлюють обставини події, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ