Буковинські міліціонери знайшли викрадений автомобіль депутата обласної ради

Буковинські міліціонери знайшли викрадений автомобіль депутата обласної ради

02.01.15 08:17 0 790
Встановити місце знаходження краденого транспортного засобу допомогли професійність правоохоронців та уважність громадян. Наразі автомобіль повернутий власнику.

До працівників міліції звернувся чернівчанин. Чоловік розповів, що автомобіль припаркував біля приміщення Чернівецької обласної адміністрації, а коли він повернувся, то транспортного засобу на місці вже не виявив.

За даним фактом слідчими Шевченківського райвідділу міліції одразу було розпочате кримінальне провадження, передбачене ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

до правоохоронців звернувся мешканець Хотина та повідомив, що вже тривалий час неподалік його місця проживання на узбіччі припаркована іномарка. Працівники 2-го взводу УДАІ УМВС, карного розшуку Шевченківського та Хотинського райвідділів міліції оперативно відреагували на інформацію. Прибувши на вказане місце, міліціонери виявили крадений автомобіль депутата Чернівецької обласної ради.

Транспортний засіб був непошкодженим. На даний час автомобіль повернутий власнику.

Наразі призначено ряд експертиз та вживаються заходи щодо встановлення осіб причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новорічна ніч у Рівному ...
Наступна новина: Чернівецьким міліціонерам ...

КОМЕНТАРІ