Чернівецьким міліціонерам знадобилося менше години,аби знайти зловмисників,котрі у Новорічну ніч пограбували іноземця

Чернівецьким міліціонерам знадобилося менше години,аби знайти зловмисників,котрі у Новорічну ніч пограбували іноземця

02.01.15 08:27 0 825
Троє мешканців обласного центру відібрали у громадянина іноземної країни мобільні телефони та документи. Чужим майном хлопці тішились не довго, їх оперативно викрили працівники батальйону патрульної служби при УМВС та Першотравневого райвідділу міліції.

До правоохоронців звернувся 18-річний студент-іноземець одного із вищих навчальних закладів міста Чернівців. Хлопець розповів міліціонерам, що на вулиці на нього напали невідомі особи та забрали два мобільних телефони, банківські картки та особисті документами.

На місце виклику одразу прибули слідчо-оперативна група Першотравневого райвідділу міліції та батальйон патрульної служби при УМВС України в Чернівецькій області. Міліціонери обстежили прилеглу територію, детально опитали потерпілого та можливих свідків події. У результаті вжитих заходів, правоохоронці швидко знайшли зловмисників. Ними виявилися мешканці Чернівців, віком 20-ти та 21-го року. Речові докази міліціонери вилучили.

Наразі слідчі Першотравневого райвідділу міліції інкримінують хлопцям правопорушення, передбачене ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькі області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські міліціонери ...
Наступна новина: Тернопілля: у ДТП на ...

КОМЕНТАРІ