На Хмельниччині новорічної ночі злодії цупили з помешкань гроші та продукти харчування

На Хмельниччині новорічної ночі злодії цупили з помешкань гроші та продукти харчування

02.01.15 10:59 0 878
Зустріч Нового року для подолян минула доволі спокійно і без надзвичайних подій та резонансних злочинів – за минулу добу до органів внутрішніх справ області надійшло лише декілька повідомлень про дрібні дорожньо-транспортні пригоди та крадіжки. Причому, в більшості зафіксованих випадків злодії, окрім іншого, викрадали з домівок продукти харчування – напевне, теж готувалися до святкування, але за чужий кошт.

Так, з дачного будиночка у селі Малинівці Кам'янець-Подільського району злодій викрав 19 тисяч гривень та чимало продуктів. Запасся різною смакотою і крадій, який, розбивши вікно, проник в приміщення магазину у селі Криштопівка Волочиського району.

Не пощастило новорічної ночі і 29-річному мешканцю міста Кам'янець-Подільський. Невідома особа поблизу бару «Бастіон» поцупила у молодого чоловіка золоту обручку та мобільний телефон «Нокіа», тому перший день нового року для місцевих міліціонерів розпочався з пошуку зловмисника.

Загалом спокій на вулицях міст і сіл новорічної ночі охороняли 685 міліціонерів, які усі свята працюватимуть у посиленому режимі, аби ніщо не могло затьмарити гарний святковий настрій подолян.

СЗГ УМВС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Волинянин заробив кримінал ...

КОМЕНТАРІ