ДТП на Волині: в автопригоді постраждала 3-річна дівчинка

ДТП на Волині: в автопригоді постраждала 3-річна дівчинка

03.01.15 16:55 0 810
Складні погодні умови, керування в нетверезому стані та порушення Правил дорожнього руху стали причиною чотирьох автопригод.

1 січня 20015 року дорожньо-транспортна пригода трапилася у місті Нововолинськ. 26-річний місцевий житель, сівши за кермо "Рено Кенгу" в стані алкогольного сп"яніння, допустив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок автопригоди 26-річний та 21-річна пасажири автівки, жителі міста Нововолинськ, отримали тілесні ушкодження, після огляду лікаря не госпіталізовувалися.

Того ж дня о 16:00 по вулиці Сковороди, що у селищі Шацьк, 23-річний житель села Залісся, керуючи автомобілем "Фольксваген", з'їхав із дороги та врізався у паркан. Внаслідок пригоди пасажирка, 20-річна жителька Республіки Білорусь, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у лікарню.

Ще одна ДТП трапилася о 13:40 на вулиці села Бузаки Камінь-Каширського району. 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "МАЗДА", скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ-2107" під керуванням 27-річного жителя міста Камінь-Каширський. Внаслідок пригоди водій «ВАЗу» та трирічна пасажирка з тілесними ушкодженнями госпіталізовані у лікарню.

О 18:00 в селі Любохини Старовижівського району 27-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем "ВАЗ 2105", здійснив зіткнення із придорожнім деревом. У результаті ДТП водій госпіталізований у реанімаційне відділення місцевої районної лікарні.

За усіма фактами ДТП відкрито кримінальні провадження, передбачені ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Ведеться розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ