На Хмельниччині правоохоронці вилучили більше 5 тисяч одиниць піротехніки (+)

На Хмельниччині правоохоронці вилучили більше 5 тисяч одиниць піротехніки (+)

03.01.15 18:19 0 772
Працівники міліції регулярно проводять рейди по ринках області і притягують порушників, які без ліцензії торгують піротехнічними засобами, до відповідальності. На виявлено 10 фактів незаконної реалізації піротехніки.

У ці святкові дні попри різні заборони та передбачену законом адміністративну відповідальність, деякі ділки будь-що прагнуть заробити на продажу піротехнічних засобів, але міліція активно працює в напрямку виявлення таких точок та притягнення до відповідальності порушників.

Як розповів старший інспектор сектору дозвільної системи УМВС України в Хмельницькій області Олександр Новосядлий, на даний час працівниками міліції виявлено 10 фактів незаконної реалізації піротехнічної продукції, вилучено більше 5 тисяч одиниць піротехніки.

Правоохоронці нагадують, що за такі дії згідно ст. 195-6 «Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів» Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від 35 до 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією піротехнічних засобів.

Загалом же на території Хмельницької області всього 16 суб'єктів господарювання мають ліцензії на право торгівлі піротехнічними засобами.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДСНС України нагадує ...

КОМЕНТАРІ