Міліцейська профспілка організувала маленьким волинянам новорічне свято

Міліцейська профспілка організувала маленьким волинянам новорічне свято

03.01.15 14:26 0 796
Діти правоохоронців разом із батьками та казковими персонажами спільно молилися за Україну і мир на землі та виконували різдвяні піснеспіви.

Аби розділити дитячу радість, на новорічний ранок для дітей працівників міліції, що відбувся у волинському облмуздрамтеатрі, завітали начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига та настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Олександр Мазурак. Організувала ж свято малюкам обласна профспілкова організація.

Головний міліціонер області привітав присутніх із новорічними та різдвяними святами:

– Бажаю вам у новому році миру, позитивних досягнень, щастя, успіху і благополуччя, достатку, злагоди і спокою, а також міцного здоров'я і Божого благословення. Нехай втішними будуть результати вашої праці і виправданими сподівання! А ваші діти нехай будуть здоровими і слухняними.

Своєю чергою протоієрей Олександр Мазурак благословив сім'ї міліціонерів і побажав усім гарного настрою і всіляких гараздів:

– Прийдешній рік хай буде світлий, щасливий та мирний, а Різдво Христове наповнить серце любов'ю, надією і вірою!

Голова Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Володимир Буравський розповів:

- Наша профспілка завжди організовує для дітей міліціонерів такі новорічні свята. Дуже приємно, що цього річ до нас завітала неймовірна кількість гостей. Тож хочу привітати всіх із Новим Роком та побажати миру, злагоди, благополуччя та добра.

Традиційно вітали діток Дід Мороз та Снігуронька, інші казкові персонажі. А завершилося свято цікавим театралізованим дійством за участю акторів волинського обласного музично-драматичного театру.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ