У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

03.01.15 20:04 0 843
За добу до міліції надійшло 17 повідомлень про скоєння крадіжок. За 14 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- 01 січня зі служби "102" надійшло повідомлення 31-річної Альони, жительки м.Дубровиця, про те, що невідома особа, шляхом розбиття віконного скла у її помешканні, викрала грошові кошти в сумі близько 10000 гривень та ювелірні вироби.

- 01 січня зі служби "102" надійшло повідомлення 62-річної Людмили, жительки м.Дубно, про те, що з квартири сусідів, невідома особа, розбивши віконне скло викрала золоті вироби. Встановлено, що з квартири 28-річної Наталії, жительки м.Дубно, невідомий викрав дві пари золотих сережок, дві золоті каблучки, золотий ланцюжок та мобільний телефон.

- 01 січня до міліції надійшло повідомлення заступника голови одного із приватних акціонерних товариств Рівненського району, про те, що в смт.Квасилів у цеху було затримано двох невідомих осіб, які намагалися скоїти крадіжку. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що з цеху крадіжку зварювальних окулярів, ременя, двох викруток, трьох наборів насадок, трьох кранів-муфт, набір шестигранних ключів, однієї насадки та перехідника до кабелю скоїли 19-річний Руслан та 26-річний Микола, обоє жителі м.Здолбунів.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Чернівецьким міліціонерам ...

КОМЕНТАРІ